Madeira er utnevnt til “verdens beste øy-destinasjon 2018”

Madeira er utnevnt til verdens beste øy-destinasjon på World Travel Awards 2018

At Madeira er noe helt spesielt hersker det ingen tvil om. Etter å have vunnet prisen som ”Europas ledende øy-destinasjon” i 2017, har den frodige øya nå erobret tittelen som ”Verdens beste øy-destinasjon” ved prisutdelingen World Travel Awards som ble arrangert i Lisboa 1. desember 2018. Madeira havnet på førsteplass foran 18 andre øyer, som blant annet omfatter Bali, Barbados, Kreta, Fiji, Maldivene, Sardinia og Jamaica – og med slike konkurrenter er det ikke vanskelig å forstå at Madeira er noe for seg selv.

Enestående opplevelser for alle aldre

Roberto Santa Clara fra Madeira Promotion Bureau var veldig glad for å motta prisen, da han mener det er ”en viktig og grunnleggende anerkjennelse for regionen, og for hele befolkningen i Madeira og Porto Santo”. Roberto fortalte også at: ”Madeira streber konstant etter å tilby enestående opplevelser for besøkende i alle aldre. Opplevelser som innebærer autentisk, god og lokal mat, eventyr under åpen himmel, samt en vidunderlig vakker natur, og disse påstandene blir kun bekreftet av anerkjennelsen fra World Travel Awards”.

Madeira
Madeira byr på dramatiske landskaper krydret med hyggelige byer
Att vandra på Madeira är en fröjd för alla sinnen
Å gå på tur på Madeira er en fryd for alle sansene
Närmare "drömlandskap" går knappast att komma
Nærmere et “drømmelandskap” kommer man neppe…

Siden triumfen fra 2017 har reisende valfartet til den portugisiske blomster-øya for å oppleve den magiske naturen og den spennende kulturen. Da Madeira ligger på samme breddegrad som Marokko har øya et subtropisk klima og et dramatisk fjellandskap. Madeira har et unikt økosystem, og det er f.eks. sjelden du kan oppleve bananer vokse side om side med de uendelige vinrankene.

Reis til Madeira med Hideaways

Vi på Hideaways har lenge visst at Madeira er et unikt sted på kloden vår, og øya er utvilsomt en av våre personlige favoritter. Det er nemlig ikke uten grunn at Madeira kalles for Atlanterhavets perle. I tillegg til fantastiske små hoteller, imøtekommende innbyggere, en interessant historie og god mat tilbyr Madeira også et unikt landskap og en natur som er vanskelig å finne andre steder, og som vil fascinere de fleste.

Vi har besøkt Madeira mange ganger, og på våre reiser har vi håndplukket de hotellene som tilbyr litt mer enn de andre. Det kan være en eksepsjonell og spesiell beliggenhet, at vertsparet er ekstra vennlige eller at fasilitetene overgår det meste. Du finner alle de utvalgte hotellene og ferieleilighetene på Madeira her, og husk at du alltid kan velge når du vil reise, hvor du vil reise fra og hvor lenge du vil bli. Vil du oppleve hele øya på ferien din kan du også lese om hvordan du kan bestille en rundreise på Madeira her.

More from Louise Laurenius

Jeg trives best i åpne (piemontesiske) landskap

Noen av mine beste ferieminner har oppstått på ulike bilreiser. Som da...
Les mer

Legg inn en kommentar